Olemme allente valtuutettu jälleenmyyjä ja asentaja


LISÄÄ SISÄLTÖÄ TELEVISIOON SAAT www.allente.fi kanavapaketeilla.

Jussilan TV- ja Videohuolton palveluvalikoimaan kuuluvat allente-kanavapaketit. Kanavapaketit tuovat lisää sisältöä televisioon ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Tule myymäläämme ja autamme valitsemaan juuri sinulle oikean kanavapaketin.

allente-satelliittipaketti on saatavissa kaikkiin talouksiin. Satelliittipaketit ovat laajimpia pakettejamme ja tilaus sisältää ilmaisen satelliittilautasen ja asennuksen sekä digiboksin. Saatavana myös Viaplay-suoratoisto palvelu.

www.allente.fi saat viimeiset tarjoukset sekä lisätietoa

Uusi OnePlace UHD-digiboksimme luo täysin uudenlaisen TV-elämyksen. Löydät kaiken haluamasi viihdesisällön samasta paikasta: huippu-urheilua, TV-viihdettä, elokuvia, sarjoja sekä huikean määrän sovelluksia ja pelejä Google Play Kaupasta.

Allente

Allente on pohjoismainen tv-jakelija, joka tarjoaa korkealaatuisia tv-palveluita satelliitin ja laajakaistan kautta yli miljoonalle asiakkaalle Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Allente perustettiin toukokuussa 2020 Canal Digitalin ja Viasat Consumerin yhdistymisen seurauksena. Allenten pääkonttorit ovat Tukholmassa sekä Oslossa ja sen toimitusjohtaja on Jonas Gustafsson. Allenten omistavat Telenor Group ja NENT Group 50/50-omistuksella.